Kerti párna vízálló MIGD330 50x70 cm sötét

Nem csak otthonunk belseje igényel gyönyörű és divatos dekorációkat. A kerti kanapékhoz hasonlóan a székekhez és egyéb teraszos bútorokhoz is megfelelő kiegészítőkre van szükség, például párnák formájában. Az esztétikai értékek mellett magas kényelmet garantálnak hosszabb találkozók, például kerti partik idején.

Új
MIGD330
Szín: Sokszínű
  • Sokszínű
Méretek: 50x70 cm
7 214 Ft
Szállítás 3-5 munkanapon belül

  Gyors szállítás

A raktáron lévő árut a megrendeléstől számított 24 órán belül kiszállítjuk

  Ingyenes szállítás

118000 Ft feletti rendelés esetén

  Áruk visszaigénylése

Ingyenes árucsere 14 napon belül

Párnáink kiváló minőségű, vízálló anyagból készülnek, amely nagyon jól bírja az időjárási körülményeket, így kültérre is alkalmas. Csak rázza le a felesleges vizet a szövetből, hogy élvezhesse a puha és kényelmes háttámlát. A párnahuzatok cipzárral vannak ellátva, így nagyon könnyen tisztíthatók.

A párna kitöltésére használt poliészter-szilikon vatta összetétele megnövekedett szilikonmennyiséggel rendelkezik, amely garantálja a tökéletes rugalmasságot és a hosszú távú felhasználást anélkül, hogy elveszítené eredeti tulajdonságait.

A párnák tökéletesek a szabadban lévő háttámlához, vagy kerti székeken ülve a szabadban tartott családi piknik során. A választott mintától függően a párnák nemcsak a pavilon belső térének, hanem a városon kívüli kirándulások ideális kiegészítőjének is tökéletes kiegészítői lesznek, pl. kempingbe vagy strandra.

Sokféle formatervezéssel rendelkezünk - a tökéletes párnák kiválasztásakor nem kell korlátoznia magát. Termékeinkkel remek szettet készíthet, mert webáruházunkban vízálló függönyöket és kerti terítőket is talál. A párnahuzatok mindegyike eredeti, a minta elrendezése változhat, attól függően, hogy a szövetet hogyan vágták le.

MIGD330
Új

Adatlap

Anyag
Poliészter
Összetétel
100% Poliészter
Méretek
50 cm x 70 cm
Zárás
Fütyülés
Évad
Nyár
Indíték
Mintával
Felületkezelés
egyoldalas poliuretán
Mosás
kézi mosás - maximális mosási hőmérséklet 30 °C
Vasalás
legfeljebb 110 °C
Szárítás
felfüggesztés
Fehérítés
nem szabad fehéríteni/fehérítés nélkül
Tisztítás
ne tisztítsa szárazon
Származási ország
EU

Üdvözöljük új e-shopunkban